Voćna torta od lubenice

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
31/03/2019
"Savršen letnji desert - svež, aromatičan i toliko osvežavajući "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano151
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • lubenica - 1/2 komada
  • slatka pavlaka - 200 ml
  • voće - po izboru za dekoraciju
  • šećerne mrvice - u boji
* merne jedinice

Način pripreme

Za tortu od lubenice treba nam jedna polovina lubanice. Pažljivo oljuštimo koru lubenice nožem.

Zagladimo površinu koliko je moguće. Umutimo slatku pavlaku pomoću miksera.

Mažemo pavlaku preko cele lubenice. Operemo odabrano voće i sečemo u obliku po želji. Ja sam koristila kajsiju i krušku.

Ukrašavamo tortu. Posipamo šećernim mrvicama. Torta se servira hladna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar