Bonapeti.rs»Recepti»Supe»Hladne Supe»Supa od Paradajza»Hladna čorba od lubenice i paradajza

Hladna čorba od lubenice i paradajza

VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva
Autor
2k5049k440
Hladna čorba od lubenice i paradajza
Fotografije: VILI-Violeta Mateva
1 / 3
05/04/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Pikantan gaspačo sa lunbenicom - neverovatna hladna letnja čorba"

Potrebni sastojci

  • lubenica - 1 kriška
  • paradajz - 1 komad
  • luk - 1 komad
  • so - po želji
  • ulje - 2 kašike
  • bosiljak - listovi
  • ljut sos - 1 kašičica
  • sirće - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Lubenici uklonite koru, uklonite semenke i isecite na kockice. Stavite u duboku činiju.

Dodajte narendan paradajz i luk, sirće i ljut sos po želji. Ispasirajte sve, da dobijete homogenu smesu.

Sipajte čorbu u činiju, a preko prelijte malo ulja i servirajte sa listovima svežeg bosiljka. To je nova varijanta gaspača sa lubenicom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: