Kasera sos

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
09/04/2019
"Aromatičan sos od povrća, sa kojim je svako pečeno meso još ukusnije "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano215
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 2 komada
  • luk - 1 glavica srednje veličine
  • beli luk - 1 čen
  • maslinovo ulje - 3 supene kašike
  • ljute paprike - 1 komad, marinirane
  • marinada - 1 kašičica, od ljutih paprika
  • sok od limuna - 1 supena kašika
  • čubar - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite paradajz i sitno iseckajte. Oljuštite luk i čen belog luka. Luk sitno iseckajte, a beli lug izgnječite.

Isecite mariniranu papriku na male komade. Pomešajte povrće.

Dodajte maslinovo ulje, sok odl limuna i čubar. Prelijte marinadom.

Sos možete servirati uz teletinu, jaja i ribu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar