Sladoled sa crnom ribizlnom i kiselom pavlakom

10/04/2019
"Treba vam stvarno veliki frižider, zato što želite da pripremite stvatno mnogo ovog odličnog sladoleda "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano56
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • crna ribizla - 1 šolja
  • kisela pavlaka - 1 šolja
  • kondenzovano mleko - 3 supene kašike
  • jogurt - 2 supene kašike
  • voda - 2 supene kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Stavljamo crnu ribizlu na vatru zajedno sa 2 supene kašike vode i kuvamo dok se ne zgusne. Ostavljamo da se ohladi.

Pomešamo crnu ribizlu i kondenzovano mleko i dobro promešamo. Stavljamo u frižider na 30 minuta. Izvadimo i pomešamo sa pavlakom i jogurtom.

Stavljamo u zamrzivač, vadimo iz zamrzivača i mešamo dva-tri puta i nakon toga ostavljamo da se zamrzne.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar