Pileća supa sa celerom i kupusom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Pileća supa sa celerom i kupusom
Fotografije: Paulina Stoyanova
13/04/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Skuvaj40 min.
Ukupno55 min.
Porcije10
"Pri prvim simptomima gripa i prehlade doktori preporučuju ... ukusnu pileću supu i kućni odmor"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i očistimo krilca. Stavljamo ih da se kuvaju sa malo soli. Kada se formira pena, skupljamo je kašikom.

Pripremamo svo povrće, oljuštimo ga, operemo i isečemo.

Sipamo ga u krilca, ako je neophodno dolivamo vodu, za ovo povrće treba da je oko 3-4 litra.

Nakon što se skuva povrće i piletina, dodajemo još soli, ako je neophodno - i čubar i biber.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: