Svinjska srca sa heljdom i povrćem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacPočetnik
26/04/2019
"Ukusna bogata večera sa svinjskim srcima i heljdom "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano52
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umesto da kuvate heljud, možete je potopiti na nekoliko sati - da nabubri, ali možete je i skuvati.

Srca treba da budu prethodno kuvana.

Isecite ih, kao i povrće, cveklu narendajte, pa dodajte heljdu, stavite komadiće maslaca, kao i kačkavalj preko - rendan ili komadiće.

Razbijte jaja i stavite u rernu. Zapecite.

Ukusna i bogata večera :)

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar