Način pripreme
Za Barbeque sos stavite u kaserolu paradajz pire, smeđi šećer i med. Iscedite limun direktno u njoj. Posolite, dodajte nekoliko kapi Vorčester sosa i sipajte vodu. Ostavite sos da proključa i da se redukuje, a promešajte s vremena na vreme.
Zagrejte ulje za pohovanje. Narendajte parmezan i pomešajte sa prezlama u dubokoj činiji.
U drugu činiju sipajte brašno za pohovanje, a u treću umutite jaja.
Izvadite kačkavalj iz frižidera pre pohovanja, kako biste sprečili prekomerno topljenje.
Isecite ga na komade. Posipajte ga alevom paprikom. Uvaljajte kačkavalj u brašno, pa u jaja i onda u prezle.
Ponovo stavite u jaja i prezle nakon toga, da ima dupli sloj.
Pržite u zagrejanom ulju, dok ne dobiju zlatnu boju.
Servirajte pohovani kačkavalj sa slatkim Barbeque sosom.