Pileći ražnjići Tanduri

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
05/05/2019
"Toliko su ukusni, koliko ste zamišljali ili su još ukusniji?"
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano194
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isitnite beli luk i stavite ga u činiju. Dodajte mu kumin, kurkumu, kari, đumbir, cimet i kardamon.

Promešajte suve sastojke i dodajte im rendani đumbir. Suvim sastojcima dodajte kiselo mleko. Dodajte maslinovo ulje, alevu papriku.

Isecite pileće grudi na krupne kocke, posolite ih i pobiberite. Stavite piletinu u pikantnu marinadu i promešajte, da upije začine.

Nanižite meso na ražnjiće. Pržite na rebrastom tiganju.

U međuvremenu napravite Raita sos - pomešajte kiselo mleko sa kuminom i iseckanom svežom mentom. Posolite i promešajte.

Servirajte ražnjiće Tanduri sa mlečnim soosom Raita.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar