Salata od punjenog paradajza sa cveklom i patlidžanom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
07/05/2019
"Ovo nije samo salata - ovo je miks salata i još bonus za serviranje "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano14
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz operite, osušite i oštrim nožem isecite gornji deo, a sredinu uklonite. Možete koristiti i kašičicu. Treba da napravite udubljenje, gde ćete staviti salatu od cvekle i patlidžana.

Malo paradajz posolite unutra i okrenite ih na tanjir, da se ocedi sok. Pečen i oljušten patlidžan sitno iseckajte. Cveklu ogulite i stavite da se kuva.

Kada je gotova, isipajte vodu i sipajte hladnu. Kada se cvekla ohladi, krupno je narendajte i pomešajte sa patlidžanom.

Dodajte jednu kašiku majoneza, posolite ako je potrebno i dobro promešajte. Dobijenom salatom napunite oceđeni paradajz. Ukrasite listovima peršuna i kolutovima svežeg krastavca.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar