Tarator od avokada i krastavaca sa dimljenim lososom

21/05/2019
"Gurmanski tarator sa dimljenim lososom - prefinjeno i ukusno "
Priprema10 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano36
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite krastavac na krupnije komade. Prepolovite avokado, odvojite košticu i dodajte meso od voća u krastavac.

Sipajte kiselu pavlaku. Posolite i pasirajte. Dodajte sok od limuna u smesu.

Pripremite toping za tarator, zapecite lešnike u suvom tiganju.

Sitno iseckajte masline. Iseckajte korijander, peršun, mirođiju i mladi luk.

Iseckajte zapečene lešnike i smesu sa maslinama i svežim voćem.

Ukrasite tarator sa parčetom dimljenog lososa i pospite topingom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar