bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa dimljenim lososom i tartufima

Kajgana sa dimljenim lososom i tartufima

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Početnik
3k11615k232
Kajgana sa dimljenim lososom i tartufima
Fotografije: Yordanka Kovacheva
1 / 4
12/07/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
6 min.
Ukupno
11 min.
Porcije
2
"Kajgana, ali u očaravajućoj, prefinjenoj i aromatičnoj varijanti"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

1. Ugrejte maslinovo ulje na umerenoj vatri i u njega razbijte jaja. Sačekajte da pobele po ivicama i onda promeđajte/iskidajte. Ne treba da dobijete kašu, neko kao iskidane.

2. Pecite orahe na suvom tiganju, iskidajte ih krupnije i dodajte u jaja zajedno sa sušenim paradajzom, prethodno natopljenim ili mariniranim iz konzerve.

3. Stavite dve kašičice rendanih crnih tartufa i promešajte.

4. Rasporedite na dve porcije i u svaku stavite dimljeni losos, prvo uvijte svaki file u rolat, a posle isecite na manje rolate.

* Ja ne dodajemo so u jelo pošto koristim marinirani sušeni paradajz koji je slan, takođe i losos je dovoljno slan. Ako dodajete so u jaja, budite pažljivi.

Prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: