Fil za tortu sa kremom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
25/05/2019
"Tortu možete napraviti i sa gotovim koricama, ali fil treba da bude sa kremom "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano321
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • krem - 400 g
  • tečna pavlaka - 1 šolja
  • maslac - 3 kašike
  • šećer u prahu - 2 kašike
  • maskarpone - 200 g
* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte na ringli tečnu pavlaku. Dodajte maslac i šećer u prahu.

Mešajte 2-3 minuta i dodajte krem. Sklonite sa vatre i ostavite da se smesa ohladi.

Zatim dodajte maskarpone i mutite mikserom dok ne dobijete homogenu smesu.

Koristite fil za tortu odmah i tortu odmah stavite u frižider.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar