Đuvečare na grčki način

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8824
3
26/05/2019
"Očaravajuće na ukus i sa neodoljivom aromom - ove đuvečare na grčki način su pravi hit "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano503
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Na dno svake đuvečare sipajte po malo maslinovog ulja. Isecite meso na kocke i rasporedite jednako u sve đuvečare. Krompir isecite po vašem izboru i takođe dodajte.

Crveni luk isecite na polumesece i dodajte zajedno sa maslinama. Ponovo prelijte sa malo maslinovog ulja i dodajte paradajz iz konzerve ili pasiran svež paradajz.

Sipajte po malo vode, oko 1 šolju, začinite začinima i pecite dok ne bude gotovo. Pre serviranja pospite peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar