Pileći file sa kiselom pavlakom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74073
27/05/2019
"Najukusniji i sočan pileći file se sprema sa aromatičnim prelivom od kisele pavlake, to već znate "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano411
  • Pregledi tokom meseca56
  • Pregledi tokom sedmice30
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće grudi - 2 komada, ili pileći bataci, bez kostiju
  • kisela pavlaka - 1 komad, 400 g
  • šampinjoni - iz tegle
  • dimljeni sir
  • beli luk
* merne jedinice

Način pripreme

Uzimamo vatrostalnu posudu i na dno sipamo sasvim malo ulja, nakon toga namažemo pavlaku, dodajemo isečene šampinjone, dimljeni sir i prethodno na paričiće isečen file.

Do kraja ređamo sve i stavljamo u rernu.

Kada je već polu gotova piletina sa pavlakom, malo pre nego što zapečemo dodajemo iseckan beli luk ili beli luk u prahu i vraćamo u pećnicu.

Ovaj pileći file sa kiselom pavlakom bude dosta ukusan.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar