Sjajan domaći sladoled

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79253
04/06/2019
"Eto ga sladoled o kome svi govore - već znate kako da iznenadite svoju porodicu sa njim "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 028
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pavlaka - 200 ml tečna, slatka
  • šećer - 2 kašike
  • jaje - 1 komad
  • tečna čokolada - 3 - 4 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pavlaka se stavlja u zamrzivač na 10-15 minuta, nakon čega se montira dok ne postane vazdušasto.

Jaje i šećer se mute, dok ne uvećaju svoj obim i ne postane krem, tada se pomešaju postepeno i dodaje se čokolada pri čemu se meša u homogenu smesu.

Stavlja se u zamrzivač na nekoliko sati i servira se u posudicama, ukrašen orašastim voćem i glazurom po vašem ukusu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar