Način pripreme
Umutite jaja, šećer i vanilu na visokoj brzini miksera dok ne dobijete penu.
Rastopite čokoladu na pari i dodajte u smesu, mešajte polako. Dodajte i brašno.
Rasporedite smesu na tri dela i pecite u pelhu 24 cm sa papirom na dnu, proverite čaačkalicom za zube.
Napravite sirup tako što pomešajte šećer i vodu dok ne provri. Rasporedite na tri dela za tri kore.
Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Dodajte liker.
Nadev napravite tako što u malu šerpu stavite trešnje, nekoliko kašika šećera i 50 ml vode.
Kad provri izvadite trešnje i dodajte skrob. Vratite trešnje u gust krem. Umutite pavlaku na sneg i počnite da sastavljate tortu.
Uzmite prvu koru, ravnomerno sipajte jedan sirup, malo pavlake, krem, trešnje, koru...
Sa strane i odozgo namažite pavlakom.