Sočne ćuftice iz rerne

16/06/2019
"Ukusnije, korisnije i lakše pripremljene od prženih ostaju sočne domaće ćuftice iz rerne "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano213
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • mleveno meso - 600 g (domaće, začinjeno)
  • jaja - 1 komad
  • luk - 1 glavica
  • kiselo mleko - 2 supene kašike
  • soda za hleb - 1 prstohvat
  • kečap - 1 supena kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo luk sitno i dodajemo u mleveno meso. Pomešamo mleveno meso sa lukom, jajetom, kečapom, kiselim mlekom i sodom za hleb.

Pokrivamo i ostavljamo da odstoji u frižideeru 2-3 sata.

Oblikujemo ćuftifce i poređamo u pleh, obložen papirom za pečenje . Pečemo 30 minuta na 180 stepeni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar