Letnja paradajz čorba

19/06/2019
"I toplu da servirate, nećete pogrešiti, ali hladna je prosto čarobna "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano97
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ugrejte maslinovo ulje u dubokom tiganju.

Dodajte luk i šargarepu i kuvajte na srednjoj temperaturi, mešajte s vremena na vreme oko 3-4 minuta dok ne omekšaju.

Dodajte paradajz, beli luk i ostale sastojke. Izvadite masnoću i ostavite smesu da se krčka oko 30 minuta. Pasirajte čorbu i sipajte unutra pavlaku, začinite solju i biberom. Promešajte.

Čorbu servirajte tako što pažljivo u centar stavite kašiku pavlake i list majorana.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar