Hladan sendvič sa maslacem i peršunom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj80073
24/06/2019
"Uvek držimo u frižideru po malo ovog maslaca, jer je svet pun kriški koje žele da njime budu namazane "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano62
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ostavljamo maslac da omekša na sobnoj temperaturi i umutimo ga.

Solimo, dodajemo 2 kašike, sitno iseckan peršun i kašičicu soka od limuna.

Mutimo sve u ujednačenu smesu i mažemo preko krugova isečenog bageta.

Na isti način možete da napravite maslac sa mirođijom, origanom ili vašim omiljenim zelenim začinom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar