Zec sa lukom i paradajzom u đuvečari

25/06/2019
"E zato tako mnogo volimo seoske gozbe - jednostavne za pripremu, a rezultat je garantovano ukusan svaki put "
Priprema30 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno210 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zeca isecite na komade. Operite i stavite u pleh, nakon toga uzmite luk i secite kao za kuvanje, paradajz takođe secite kao za kuvanje u drugoj posudi.

Uzmite đuvečaru i ređajte - meso, luk, paradajz. Tako dok ne napunite.

Posolite i pobiberite i prelijte vodom. Pecite oko 3 sata na 240 stepeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar