Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Piletina»Kaša»Kaša sa pilećim raguom

Kaša sa pilećim raguom

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Pomoćnik kuvara
621223319
Kaša sa pilećim raguom
Fotografije: Valentina Psaltirova
1 / 2
10/07/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
50 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
8
"Poslednji put vam kažemo - od belog pilećeg mesa se sprema ukusna kaša, evo vam i isproban recept"

Potrebni sastojci

  • pileće meso - 500 g, pileći ragu
  • brašno - 5 kašika
  • ulje
  • so
  • aleva paprika
* merne jedinice

Način pripreme

Ragu se skuva sa malo soli i meso se odvaja od kostiju.

U šerpi se zaprži brašno, doliva se bujon uz neprestano mešanje, da se ne stvore grudvice, posipa se alevom paprikom.

Vri desetak minuta i dodaje se meso.

Servira se toplo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: