Pečurke sa maslacem, belim lukom i mirođijom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
20/07/2019
"Manje od 30 minuta je dovoljno za spremanje ovih aromatičnih pečuraka "
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano219
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se iseku. Usitni se beli luk.

U posudi na ringli se istopi maslac i zaprži se beli luk. Dodaju se pečurke i one se lblago zaprže. Stavljaju se so i biber po ukusu i ostavljaju se sa zatvorenim poklopcem da se dinstaju 5-10 minuta.

Dodaje se sitno isečena mirođija i sa njom se takođe ostavlja da se dinsta 10-15 minuta.

Nakon toga se sklanja poklopac i ostavlja se još 2-3 minuta da ispari voda.

Obično se koriste za garnirung, ali ako ih je više može i kao glavno jelo jelo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar