Bogata riblja čorba sa šnjurom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
26/07/2019
"Legende se pričaju u ovoj ribljoj čorbi, probajte i razumećete zašto "
Priprema25 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano29
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oprano i očišćeno povrće isecite na odgovarajuće parčiće.

Stavite vodu (oko 2 litra) da provri i dodajte povrće. Kuvajte 10-12 minuta.

Dodajte ulje i očišćenu i opranu ribu bez glava. Kuvajte dok riba ne omekša.

Začinite začinima. Poželjno je da su sveži, ali ako su suvi sa zasićenijom aromom.

Servirajte riblju čorbu toplu.

Servirajte sa parčetom limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar