Parfe od jagode

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
31/07/2019
"Na parfe se ne zove, parfe se pravi i nosi najboljim prijateljima, da svi u njemu uživaju "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Belanca se umute u sneg. Dodaje se pola šećera i promešaju se, dok se ne dobiju čvrsti i sjajni vrhovi.

U odvojenoj posudi se pomešaju maskarpone sa pavlakom, vanila i preostali šećer. Mute se u gladak krem.

Otapa se želatin na vodenoj pari u malo vode i dodaje mu se krem od maskarponea i kisele pavlake. Meša se.

Dodaju se umućena belanca, sipa se pola krema za parfe. Dodaju se jagode i preostali deo smese. Ukrašava se jagodama. Ostavlja se u frižideru 2 sata da se stegne.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar