Svinjske šnicle u testu na moldavski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
02/08/2019
"Tajna ukusnih šnicli nije nikakva tajna - jednostavno ih zavijete u testo da budu krhkije "
Priprema15 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno105 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca38
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 6 komada
  • maslac - 60 g
  • ulje - 50 ml
  • brašno - 5 kašika
  • jaja - 4 komada
  • šećer - 1 prstohvat
  • sveže mleko - 100 ml
  • so - 2 prstohvata
* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle se istucaju i peku se na roštilju dok ne budu gotove.

Od jaja, mleka, brašna, soli i šećera se zamesi testo i svaka šnicla se potapa u njega i zaprži se u ulju.

Serviraju se prelivene istopljenim maslacem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar