Jednostavna svinjetina sa svežim kupusom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
02/08/2019
"Svinjetina sa kupusom u sred leta - razume se, da je želimo, ali u lakoj i svežoj varijanti sa svežim kupusom "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano44
  • Pregledi tokom meseca43
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 700 g
  • kupus - 1 glavica
  • luk - 1 glavica
  • ulje
  • ulje - 60 ml
  • so - po ukusu
  • biber - sveže mleven
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • lovorov list - 2 - 3 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Iseckajte luk i stavite ga da se zaprži u masnoći na kratko. Dodajte u šerpu i iseckani kupus, posolite i promešajte.

Začinite ga i sa ostalim začinima i prebacite u namazanu posudu za pečenje, gde ste već stavili svinjetinu, isečenu na komade.

Promešajte, dolijte sa strane u posudu vodu i stavite da se peče, dok kupus ne omekša, a tečnost ne uvri.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar