Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Marinirana riba»Marinirani losos sa peršunom

Marinirani losos sa peršunom

Marinirani losos sa peršunom
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
2
"Bez termičke obrade, bez teških začina - delikatesan i aromatičan losos za ljubitelje"

Potrebni sastojci

  • losos - 200 g
  • maslinovo ulje - 3 kašike
  • limun - 1 komad
  • peršun - 1/2 vezice
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite losos na odgovarajuće parčiće.

Posolite ga i ostavite oko sat da upije so.

Operite so i marinirajte ribu sa maslinovim uljem i sokom od limuna.

Dodajte sitno isečen peršun i pažljivo promešajte.

Servirajte ribu ohlađenu i garniranu sa limunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Top recepti