Lagana čorbica od paradajza

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70243
09/09/2019
"Kada stomak ima potrebu za odmorom i zadovoljstvom, pripremite ukusnu čorbicu od paradajza "
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano50
  • Pregledi tokom meseca50
  • Pregledi tokom sedmice18
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Zagrejte rernu na 200 stepeni. Isecite paradajz na kriške i poređajte ga u posudu za pečenje zajedno sa neoljuštenim belim lukom.

Pomešajte maslinovo ulje sa sirćetom i začinite paradajz, pospite ih smeđim šećerom. Zapecite ih 20 minuta. Izvadite iz rerne i ostavite da se ohladi dobro. Nakon toga oljuštite beli luk i paradajz.

Pomešajte ih sa bujonom i zagrejte u šerpi čorbu. U maloj posudici umutite kiselo mleko i bosiljak, začinite ih solju i biberom. Pospite čorbu i odmah servirajte.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar