Teleća čorba sa povrćem i bulgurom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
21/09/2019
"Savršena teleća čorba - gusta, aromatična i laka za spremanje "
Priprema25 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite teleće meso na kocke i zajedno sa sitno isečenim lukom izdinstajte ih u zagrejanom maslacu. Prelijte bujonom.

Dodajte sitno isečene šargarepe, nakon toga isečenu glavicu celera, isečen paprike.

Na kraju dodajte oljušten i sitno isečen paradajz, paradajz pire i alevu papriku.

Malo pre nego što teleće meso bude gotovo, dodajte bulgur i smanjite ringlu.

Na kraju dodajte sitno isečen peršun i prethodno istopljeni maslac. Začinite sokom od limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar