Babine posne katme

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Babine posne katme
04/10/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
"Postovi su sjajan povod da spremite i počastite ovim raskošnim katmama"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Brašno se proseje, a kvasac se rastvara u malo tople vode. Dva sastojka se pomešaju i dodaje se preostala količina vode. Začinjava se solju i šećerom, nakon čega se meša.

Smesa za katme odstoji na sobnoj temperaturi 20 minuta, nakon čega se kutlačom uzima izvesna količina koja se raspoređuje po zagrejanom i namazanom tiganju.

Katme se peku sa obe strane i vade se. Po želji mogu da se namažu maslacem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: