Pečene trtice u rerni

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
06/10/2019
"Dosadno je da čistite trtice, alo nakon toga budu toliko ukusno pečene, da ćete videti da se trud isplati "
Priprema15 min.
Kuvanje65 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano36
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće trtice se očiste i operu. Ostavljaju se da ispucaju od vode i poređaju se u podmazanu posudu za pečenje.

Prelivaju se belim vinom, začinjavaju se i stavljaju se u rernu zagrejanu na 200 stepeni.

Peku se dok ne budu gotove, pri čemu se za to vreme mešaju 1-2 puta. Serviraju se sa kuvanim pirinčem ili svežom salatom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar