Pasirana čorba od narandžastog sočiva

07/10/2019
"Samo od vaše mašte i ukusa zavisi sa čime ćete servirati ovu ukusnu čorbu od sočiva "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pažljivo operemo sočivo tekućom vodom i stavljamo da se kuva u hladnoj vodi.

Nakon što provri, dodajemo u njega sitno iseckan luk, šargarepu, beli luk i kari.

Potrebno je oko 30 minuta da se sočivo skuva. Kad bude gotovo, skidamo sa vatre i pasiramo dok ne dobijemo homogenu smesu.

Posipamo majčinom dušicom i serviramo toplu, možemo ukrasiti po želji.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar