Ekonomična janija od luka sa pilećim mesom

07/10/2019
"Ukusna janija za celu porodicu - toliko je ukusna da će poželeti da poližu tanjir "
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano53
  • Pregledi tokom meseca53
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvamo pileće meso. Pripremamo sastojke za obradu. Sečemo luk i šargarepu krupnije.

Dodajemo ulje u duboki tiganj ili šerpu. Nakon što se ugreje, dodajemo luk, šargarepu i alevu papriku. Nakon toga stavljamo so po ukusu i vodu.

Nakon što provri dodajemo meso. (Ja ga lično kidam na komade, ali to je po želji).

Stavljamo još paradajz pirea, lovorov list i biber i skidamo sa vatre. Serviramo jelo sa malo peršuna.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar