Panakota sa pavlakom i breskvama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
11/10/2019
"Uživanje o kome nepce sanja - nežna panakota sa breskvama "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kisela pavlaka - 400 g
  • šećer u prahu - 100 g
  • breskve - od jednog kompota
  • vanila - 1 kesica
  • želatin - 2 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Želatin se obradi na način naznačen na pakovanju. U kiselu pavlaki se dodaje vanila i šećer u prahu dok se ne rastope i ne bude slatko.

Breskve se pasiraju i na pari im se dodaje jedan želatin. Drugi želatin se dodaje u pavlaku. Ostavlja se da se stegne u frižideru dva sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar