Jaja punjena sirom i mirođijom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
17/10/2019
"Super aktuelan recept za dane oko Uskrsa kada ćete na raspolaganju imati izobilje skuvanih jaja "
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano52
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • jaja - 6 komada
  • sir - 50 g
  • maslac - 20 g
  • mirođija - 24 struka (12 za ukras i 12 za nadev sa jajima)
* merne jedinice

Način pripreme

1. Skuvajte tvrdo jaja i preijte ih hladnom vodom, da se brže ohlade.

2. Oljuštite ih i isecite na polovine. (Ako imate problem sa njihovim ljuštenjem, dok ih kuvate, stavite kašičicu sode za hleb u vodu).

3. Odvojte im žumanca i stavite u duboku posudu.

4. Iseckajte mirođiju u isecite sir. Dodajte ih zajedno sa maslacem u žumanca i sve dobro izgnječite. Stavite so po ukusu.

5. Napunite polovine jaja dobijenim nadevom i garnirajte mirođijom.

Možete da ih servirate na podlozi od salate.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar