Doručak Pun čamac

19/10/2019
"Znamo jedan strava doručak, koji će vam iz glave izbaciti sve misli o svim bezveznim dijetama "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Vekna hleba se iseče u obliku čamca, a njena unutrašnjost se sitno isecka.

Jaja se umute i u njih se doda mleko, sir, beli luk, peršun, so i biber. Dobijena smesa se dobro umuti i njome se napuni unutrašnjost vekne hleba.

U čamac se poređaju parčiči slanine, na njih se doda smesa od jaja i stavlja se u tepsiju u koju je postavljen papir za pečenje.

Peče se oko 5-10 minuta u umereno zagrejanoj rerni na 150-180 stepeni. Izvadi se i pospe se iseckanim kačkavaljem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar