Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Čamac sa haringom

Čamac sa haringom

Maria BojilovaMaria Bojilova
Šef kuhinje
479932k156
Čamac sa haringom
Fotografije: Maria Bojilova
1 / 2
09/07/2024
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
3
"Ukusan čamac koji bismo voleli da probamo"

Potrebni sastojci

  • haringa - 300 g
  • krompir - 1 kg
  • luk - 1 glavica
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Krompir se opere i iseče na dve polovine.

Posipaju se solju i stavljaju u tepsiju, isečenom stranom okrenutom prema tepsiji, zalivaju uljem i vodom i peku.

Ribu iseći na komade i poređati preko pečenog krompira.

Luk isecite, posolite i utrljajte i stavite na tanjir sa krompirom i haringom.

Čamac sa haringom je spreman.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: