Barbun na provansalski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
21/10/2019
"Ako ćete napravite barbuna, napravite ga po ovom receptu - bićete zadovoljni "
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano38
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte ulje i tiganju i ispržite luk i beli luk 1-2 minuta, nakon toga dodajte paradajz, začine, vino, so, biber i šafran. Stavite poklopac i dinstajte na laganoj vatri oko 30 minuta, nakon toga ostavite sa strane.

Sipajte ulje i tiganj i zapržite kratko isečen komorač, nakon toga ga izvadite. Očišćen barbun se uvalja u brašno i zaprži se u masnoći u kojoj je pržen komorač. Servirajte ribu posutu sosom od paradajza i aranžiranu sa komoračem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar