Okroška - hladna čorba sa mesom i kiselim krastavčićima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
22/10/2019
"Niste ni pretpostavljali da može da postoji hladna čorba koja će tako da vam pomuti um "
Priprema30 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno40 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano35
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvamo jaja i isečemo belanca.

U posudi pomešamo na sitno isečeno, prethodno dobro skuvano meso, isečene krastavčiće, luk i beli luk.

Dodajemo belanca i salamuru, dolivamo vodu i mešamo.

Izgnječimo žumanca i pomešamo ih sa pavlakom i senfom.

Sipamo u čorbu zasladimo šećerom i ohladimo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar