Pikantne rolnice sa pilećom džigericom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
01/11/2019
"Potrčite već sad po još piva, jer vam ovo ni u kom slučaju neće biti dovoljno - slanina, džigerica - kako to mislite "
Priprema25 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano81
  • Pregledi tokom meseca80
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigerice odstoje sa soja sosem jedan sat u frižideru. Slanina se seče na kriške i u nju se zavija džigerica, probode se čačkalicom i stavlja se u posudu za pečenje.

Luk se seče na krupno, deo njega se probode na svaku čačkalicu, a ostatak se posipa odozgo. Preliva se uljem, posipa se čubrom i biberom.

Sipa se malo vode u posudu za pečenje. Peče se u zagrejanoj rerni, pri čemu se ne okreće. Nakon 20-25 minuta je vidno zapečeno, pomešaju se senf i kečap i sipaju se preko svake rolnice.

Peče se dok se potpuno ne ispeče i voda ne uvri. Ako procenimo da ima potrebe za vodom može da se dolije. Na kraju treba da ostanu na masnoći i da lepo preplanu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar