Pasulj sa krompirom

01/11/2019
"Sa dva osnovna sastojka i malo mašte, rezultat će premašiti očekivanja "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano96
  • Pregledi tokom meseca95
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir oljuštite, prepolovite i skuvajte u posoljenoj vodi. Ne treba da se raspadne. Luk isecite sitno i propržite.

Pre nego što luk bude gotov, dodajte paradajz, isečen na kockice i propržite zajedno.

Pasulj skuvajte, ocedite i pomešajte sa paradajz pireom. U njega dodajte luk i paradajz. Promešajte dobro i dodajte začine.

Krompir uvijte u foliju i pecite 20 minuta. Nakon toga izvadite unutrašnjost i napunite smesom od pasulja.

Po želji možete posuti kačkavaljem i vratiti u rernu na još 10 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar