Hlebna torta

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
08/11/2019
"Nemojte verovati naslovu tako slepo - ovo je nešto kao prekrivena pica na nekoliko spratova "
Priprema30 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno45 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano32
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kriške hleba se namažu istopljenim maslacem sa jedne strane. Poređaju se na dno posude za pečenje (ja koristim kalup za pečenje kora i kolača).

Isto tako se poređaju i kriške sa strane samog kalupa. Namažu se ljutenicom.

Odozgo se stavljaju 2-3 parčeta dimljlenog filea, 2-3 parčeta kačkavalje (može i narendan kačkavalj), čeri paradajz isečen na polovone, majonez, rendana mocarela.

Nakon toga mažemo nove kriške maslacem i stavljamo odozgo, ponovo ređamo iste sastojke.

Tako ređamo dok se ne popuni kalup za pečenje.

Kriške koje sam poređala sa strane blago sam pritisnula na unutra da preklope slanu tortu.

Narendala sam kačkavalj i pekla hlebnu tortu dok kačkavalj nije napravio zlatastu koricu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar