Šnicle od vrata bez kostiju u maslinovom ulju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
12/11/2019
"Priznajte, dobili smo vas još kod šnicli od vrata, sve ostalo su samo detalji "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano96
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Istucamo dobro šnicle sa obe strane. Stavljamo maslinovo ulje sa ruzmarinom da se zagrejev na ringli.

Nakon pet minuta stavljamo šnicle.

Nakon prvog okretanja stavljamo pikantinu sa jedne strane, nakon drugog okretanja - i čili.

Pre nego što ih sklonimo sa ringle solimo ih.

Blago zapečene svinjske šnicle od vrata gurnemo u rernu na 180 stepeni i uključimo i donji grejač.

Odozgo stavljamo foliju i ostavljamo šnicle od vrata bez kostiju da se dinstaju dvadesetak minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar