Način pripreme
Jaja se umute sa šećerom pomoću miksera dok ne pobele, zajedno sa vodom.
Dodaje se brašno sa praškom za pecivo, meša se smesa za kolač i odvaja se 4-5 kašika smese.
Dodaje se kakao u odvojenu smesu i ponovo se meša.
U široku posudu za pečenje na papir za pečenj sipamo belo testo. Braon smesu sipamo pomoću korneta od papira sa odsečenim vrhom i crtamo rešetku preko belog testa.
Pečemo slatki rolat u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok čačkalica ne bude suva i vadimo na vlažnu krpu.
Odlepi se papir i uvija se u rolat dok se sprema krem.
Nutela sa sobne temperature se pomeša sa bananom izgnječenom viljuškom.
Razvija se rolat, namaže se kremom i ponovo se zavija.
Rolat sa čokoladom se ostavlja se da se ohladi, zatim se iseče se i servira.
Efektno i ukusno.