Tikvice sa parmezanom i belim lukom u rerni

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8507
3
17/12/2019
"Samo ste mislili da ste probali ukusne tikvice! Probajte naš predlog za pečene tikice sa parmezanom i onda ćemo pričati "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano84
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice se očiste, ali se ne ljušte. Iseku se na krugove.

Svi sastojci se kombinuju u posudi, ali bez jaja.

Kolutovi tikvica se potapaju u suvu smesu, a posle u jaja.

Poređaju se u pljosnatu posudu za pečenje na papir.

Peku se na 230 stepeni oko 15-20 minuta.

Serviraju se sa ceđenim kiselim mlekom sa pasiranim belim lukom i vezicom ustinjene mirođija.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar