Način pripreme
U šerpu na šporetu sipajte mleko i 1 dl vode, šećer, maslac i so, pa zagrejte do ključanja. Umešajte brašno i mešajte varjačom sve dok ne dobijete glatko testo. Kuvajte testo na jakoj vatri neprekidno mešajući varjačom oko 5 minuta.
Sklonite sa vatre i ostavite testo na 2 minuta. Umešajte u testo jedno po jedno jaje (možete i pomoću miksera na maloj brzini), sve dok ne dobijete glatko testo. Testo treba iskoristiti čim se napravi.
U plehu na pek papiru poslastičarskom kesom naneti testo u obliku kruga. Odozgo posuti listićima badema.
Peći 22 minuta na 190 stepeni C.
Maline izblendajte, pa procedite da bi se rešili semenki.
Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu, tako da dobijete čvrst šlag. Dodajte proceđene maline i sve sjedinite mikserom.
Pečeno testo oštrim nožem preseći na pola, pa nafilovati donju polovinu i poklopiti drugom polovinom.
Posuti šećerom u prahu.