Laki desert sa bundevom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18942
27/10/2017
"Desert, kakav desert? Nikakav desert nije ostao za vas, sve smo pojeli "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano730
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bundevu nasecite na male kockice, jer ćete je kuvati sa kremom. Jaja umutite sa šećerom.

Dodajte vanilu i mleko, koje ste lagano zagrejali. Stavite bundevu na dno posuda u kojima ćete peći desert, a možete sve pripremiti i u jednoj posudi.

Preko bundeve sipajte mlečnu smesu. Pecite u vodenoj kupci na oko 160 stepeni.

Kada se krem smesa stegne, desert je gotov. Ostavite desert da se ohladi u rerni. Po želji, možete sve posipati sa malo šećera i kuhinjskim gorionikom napraviti hrskavu koricu.

Napomena: Ovaj desert možete pripremati od bundeve, koja vam je preostala nakon pripremanja pite od bundeve, jer je dobar i sa malo osušenim komadima.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar