Domaći krem sir tipa Filadelfija

Toni Aleksov
Toni Aleksov
Početnik
09/01/2020
"Uz domaće pripremljeni krem sir uvek ćete imati šta da namažete na krišku hleba "
Priprema25 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno35 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano303
  • Pregledi tokom meseca35
  • Pregledi tokom sedmice14
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sveže mleko sipajte u odgovarajuću posudu (šerpu) i stavite ga na vatru se kuva 2-3 minuta.

Sklonite mleko sa vatre i dodajte mu kiselo mleko, pa dobro promešajte da se sveže mleko zgrudva.

Ocedite mleko na nekoliko sati ili preko noći.

Nakon toga, domaći krem sir umutite i ohladite ga u frižideru.

Vaš domaći krem sir tipa Filadelfija je gotov i spreman je za jelo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar