Način pripreme
Ako volite špagete sa slaninom, probajte ovaj recept.
U duboku šerpu stavite vodu do pola, stavite so i malo ulja, ostavite da provri.
Luk i beli luk očistite, operite i sitno iseckajte. Slaninu secite na kockice. Pečurke, ako su cele isecite na dva dela.
U dubokom tiganju ugrejte ulje i dinstajte luk i beli luk. Nakon toga dodajet slaninu i pečurke. Kad slanina dobije zlatnu boju, sipajte pavlaku i malo vrele vode iz špageta. Nakon toga sir, krem sir i parmezan.
Sve dobro promešajte. Nakon toga dodajte začine i soja sos.
Kad voda u šerpi provri stavite špagete da se kuvaju dok ne budu polugotove, nakon toga savite u sos u tiganju.
Kad budu goove, prebacite u šerpu, dodajte rendani kačkavalj i testeninu servirajte.
Neka vam je slatko!
Špagete sa krem sirom filadelfija i slaninom su veoma ukusne.
Komentari