Način pripreme
Umutime kremiće u dve odvojene posude, pri čemu u svaku od njih sipamo 400 ml svežeg mleka i dodajemo sadržaj pakovanja.
U početku mutimo na niskoj brzini miksera oko 3 minuta, nakon toga okrećemo na veću brzinu još 3 minuta.
Dobor je da je mleko sa sobne temperature, da se dobije lep i gust krem za tortu.
U odvojenu posudicu sipamo 100 ml mleka, da umačemo keks u njega.
Mažemo dno posude kremom od vanile, nakon toga ređamo keks (1 pakovanje po redu) i dodajemo čokoladni krem. Ponavljamo iste korake, pri čemu treba da završimo kremom.
Ja koristim keks koji je manji i četi pakovanja su mi dovoljna za 4 reda.
Nakon što smo gotovi, narendamo čokoladu i dekorišemo bombonama, a po želji može i sa voćem.
Ostavljamo keks tortu u frižider na nekoliko sati, dok keks ne omekša.
Serviramo uz dobro raspoloženje i jedemo brzu i ukusnu keks tortu slatku, slađu uz još bolje raspoloženje! :)